JSME Z TOHO V ROZPACÍCH – MAGICKÁ HRANICE PRO DPH PŘEKROČENA!

Už ke konci minulého roku jsme věděli, že díky změnám v ekonomické situaci musíme pro rok 2022 počítat s růstem vstupních nákladů. Pro letošek jsme počítali s navýšením cen energií, materiálu a dopravy ale i se zvýšením minimální mzdy. I přes to všechno jsme ale byly rozhodnuti, že se s touto výzvou popereme a zvyšovat ceny u našich výrobků NEBUDEME. Doslova čáru přes rozpočet nám ale udělala účetní uzávěrka. Přesáhli jsme magickou hranici ročního příjmu 1 mil Kč a díky tomu jsme se stali plátci DPH. 

 

A teď jsme z toho v rozpacích!

Na jedné straně nás opravdu upřímně mrzí, že kvůli nastavené finanční politice jsme nuceni zvýšit ceny o 21%, ale na straně druhé je to vlastně velmi pozitivní zpráva!

Že díky vám našim zákazníkům a podporovatelům jsme se dostali takhle daleko. O tom jsme si mohli v minulých letech nechat jen zdát!  Byla to pro nás nedosažitelná hranice a s celkem 10ti zaměstnanci jsme balancovali na hranici udržitelnosti. Více si o našich počátečních kotrmelcích s cenovou politikou můžete přečíst zde.

 

Stále zůstává to, že chceme vytvořit podnik, který je finančně stabilní, tak abychom moli dále vytvářet pracovní místa pro lidi s mentálním hendikepem. To je smysl naší existence, to je cíl, kterého chceme ve společnosti dosáhnout.

 

Věříme, že ve světle všech skutečností nás pochopíte a že nám i nadále zachováte přízeň, protože DobroDílo + VY = normální život pro lidi s hendikepem.


DĚKUJEME!

TÝM MÝDLÁRNA