3 SKVĚLÉ ZPŮSOBY, JAK VYUŽÍT MÝDLO PŘI LETNÍM CESTOVÁNÍ

Protože na některé nástrahy pobytu v přírodě je tu právě mýdlo. A ideálně ručně vyrobené přírodní mýdlo DobroDílo od mýdlařů s hendikepem v BIO, EKO a VEGAN složení. 

6   8

1. JAK NA DESINFEKCI RUKOU? Využijte jako nejsilnější přírodní desinfekci a ochranu proti průjmovým onemocněním mýdlo s TEA TREE. A protože má skvělé antibakteriální, antiseptické, protiplísňové a dezinfekční účinky, je vhodný i pro každodenní hygienu intimních partií, kdy napomáhá předcházet problémům v těchto oblastech. 

 

2. CO NA VOSÍ BODNUTÍ? Pomáhají zásadité látky, jakou je právě mýdlo. Doporučujeme mýdlo CITRÓNOVÁ TRÁVA jehož vůně je vhodná při nervovém vyčerpání a dodává energii a životní síluPotírejte mýdlem místo vpichu pro zmírnění otoku. 

 

3. JAK ODSTRANIT KLÍŠTĚ? Máte-li problém zachytit malé klíště, nebo nemáte po ruce žádné pomůcky k jeho odstranění, lze klíště jednoduše vytáhnout pomocí mýdla. Navlhčený a lehce namydlený prst nebo kapesník přiložte na klíště a několikrát jemně zakružte na libovolnou stranu. Klíště se po chvíli pustí, bez rizika přenosu infekce. 

4   7

K cestování s mýdlem využijete i cestovní krabičku s originální malbou z arteterapie klientů sociálně terapeutické dílny v Dobromysli. S cestovní krabičkou navíc cestujete s mýdlem čistě a stylově.

Mít jedno mýdlo s sebou na cesty vždy přiruce se totiž vždy vyplatí. 

 

Pohodové léto s mýdlem na cestách

Vám přejí mýdlaři z DobroDíla srdce DD