5 důvodů, proč si zvolit DobroDílo, a to i když jste firma

Králodvorský sociální podnik DobroDílo je první certifikovanou mýdlárnou, která dává skutečnou práci lidem s mentálním hendikepem. Lidem, kteří by na běžném trhu práce hledali uplatnění jen velmi obtížně.  Přinášíme vám 5 důvodů, proč si zvolit pro nákup právě tuhle netradiční mýdlárnu, a to i když jste firma. 

Firemní balíček Ducotech   Druhotné zpracování textilu pro Lindstrom   Cestovní sada Letiště Praha

Ruční výroba a náhradní plnění, které vám bude dávat smysl 

Milovníci poctivého řemesla a ruční práce si v DobroDíle určitě přijdou na své. Přes mýdla a mýdlové produkty až po svíčky, náramky nebo keramiku – za vším stojí šikovné ruce a hodiny práce mýdlařů s hendikepem. A pokud jste firma, jistě vás osloví i možnost čerpání náhradního plnění, kdy při nákupu můžete ušetřit více než 35 % celkových nákladů.  

Prioritou je kvalitní materiál a individuální zpracování 

Většina produktů DobroDílo je vyráběna ze 100% přírodních materiálů. Ať už se jedná o přírodní mýdla i s certifikátem COSMOS Organic a RSPO, která jsou bez sulfátů a syntetických pěnidel nebo o přírodní sójové svíčky, vše je bez zbytečné chemie. A jako podnik oceníte, že každý výrobek je možné individuálně vizuálně zpracovat a dodat s vlastním logem. 

Bezobalová EKO drogerie a úklidové prostředky  

Nově naleznete u DobroDíla mnoho výrobků pro ekologický úklid domácnosti a praní prádla bez chemické parfemace, optických zjasňovačů, barviv i živočišných produktů. Novinkou jsou i tekutá mýdla a pro firemní zákazníky také úklidové prostředky. 

Smysluplné a udržitelné dárky a propagační předměty 

To, že je v DobroDíle vše ručně vyrobeno s hlubším smyslem je již zřejmé. Navíc jsou ale mýdla a mýdlové produkty oblíbené jako praktické dárky, které jsou vyrobeny udržitelně, tedy s důrazem na recyklovatelnost, bezobalovost a přírodní složení. Jako dárek lze ale využít vše co DobroDílo nabízí, a to i jako reklamní a propagační předměty pro podniky, které dbají na svou společenskou odpovědnost. 

Balicí a kompletační služby 

Balení je třešničkou na dortu. Na přání v DobroDíle zabalí vše, co nakoupíte a přiloží i přání a děkovnou kartičku. Stačí říct! Firmám a společnostem tato služba nabízí hlavně ruční kompletaci drobných výrobků, dokončovací práce, balicí a vkládací služby, balení do smršťovací fólie a zatavování, štítkování, lepení či skartování. A to vše opět s možností náhradního plnění.  

 

LETÁK PRO FIRMY ZDE

 

Máme VÁM rozhodně co nabídnout! Buďte právě VY tou osobou, která nám umožní představit se. Řekněte o DobroDíle u VÁS ve firmě.

A ať už VÁS osloví třeba i SLEVA 10% pro firmy na zakázky uzavřené do 15.8.2023 nebo jeden z pěti důvodů proč si zvolit jako obchodního partnera DobroDílo, věřte, že s námi to vždycky dává smysl! 

 

Z celého srdce děkujeme za případná propojení srdce DD
Pro jakékoliv dotazy jsme tu pro Vás! 

Eva Tlamsová

socialni.podnik@dobrodilo.cz

Tel.: 725 037 325