3 SNADNÉ TIPY NA JARNÍ OČISTU

První jarní den je už nenávratně za námi a všichni netrpělivě vyhlížíme další dny plné slunce. Věříme, že se dočkáme, ale než se nám oteplí natrvalo, máme pro vás 3 snadné tipy na jarní očistu. 

tipy na jarní očistu

Prvním krokem a nejlepším probouzečem energie je vnitřní detox organismu, který nastartujete pohybem, zdravou stravou, bylinkami nebo krátkým půstem.

Dalším snadným očistným rituálem je kartáčování a drbání, kdy tak mechanicky zbavíte tělo staré kůže. Můžete je provádět při saunování, ke kterému studené jaro vybízí, nebo i při běžném koupání. Pro drbání neboli peeling je vhodné použít drsnou žínku. Tu seženete i u nás, právě teď V AKCI ZA 119,- Kč 

Tento proces je velmi očistný a příjemný, navíc dojde k promasírování pokožky a jejímu dokonalému prokrvení. 

Masážních žinek uháčkovaly naše mýdlařky plný sklad a v kombinaci s NOVINKOU v podobě ŠLEHANÉHO MÝDLA si z jarní očistné koupele vytvoříte i úžasný aromaterapeutický zážitek. 

masážní žínka do saunyšlehané mýdlo levandule
Při jarní očistě a doplnění energie vám vedle slunečních paprsků mohou pomoci i minerální kameny. Takový Amazonit dobíjí pozitivní energii a pomáhá navodit klidný spánek. Avanturin vám pomůže načerpat energii z přírody. A Labradorit je kamenem nového začátku, kterým jaro bez pochyby je. 


Naše mýdlařky s hendikepem Vám během dlouhých zimních měsíců navlékly řadu nových a krásných NÁRAMKŮ S MINERÁLNÍMI KAMENY, které si nyní můžete koupit na našem e-shopu ZA BÁJEČNOU CENU 199,- Kč

náramky s minerálynáramek láskyzenové náramky
Upřímně věříme, že vám naše tipy pomohou načerpat novou energii, a hlavně udržet si ji co nejdéle!
  
A tak jako vždy i vaše objednávka nám dává skutečnou a smysluplnou práci.


Krásné jarní dny vám přejí mýdlaři z DobroDíla srdce DD