BENEFIČNÍ SETKÁNÍ PRO DOBRODÍLO MĚLO VELKÝ ÚSPĚCH

Ve čtvrtek 8. prosince 2022 proběhlo na Levínském vršku velmi milé Benefiční setkání pro naše DobroDílo, organizované pod záštitou zastupitelky města Králův Dvůr Annou Krause.

53   57   61

Velké díky patří Vám

Velmi rádi bychom i touto cestou poděkovali Vám všem, kteří jste s námi strávili opravdu příjemný čtvrteční večer plný pohodového povídání a příjemné adventní nálady.

Speciální poděkování a obrovská vděčnost patří organizátorce celé akce Anně Krause, která ve svém volném čase dala dohromady všechny úžasné lidi, kteří přispěli tím, co je jejich srdci blízké.

  • Kafe na stole poskytlo zdarma prostory své útulné kavárny
  • Dobrý ročník daroval celý svůj výtěžek z prodeje
  • Miroslava Švingerová darovala výtěžek z prodeje obrazů
  • Petr Vychodil daroval finance v podobě šeku

 

62   58   55

Vánoční zázraky se dějí

Ale to zdaleka není všechno! Protože o milá setkání nebyla nouze a slovo dalo slovo, získali jsme nečekaný, ale pro nás velmi potřebný dar v podobě keramické pece. A o tom, že je to pro nás dar vskutku vytoužený, se můžete přesvědčit při čtení článku, který popisuje naši cestu k otevření keramické dílny.

Celkem jsme výtěžek z Benefičního setkání pro DobroDílo vyčíslili na úžasných 48 000,- Kč. Takovouto akci jsme zažili poprvé a bylo to úžasné! Připomněla nám, že vánoční zázraky se dějí a že nikdy nemáme přestat věřit. Proto ještě jednou s velkou vděčnosti DĚKUJEME VÁM VŠEM!

Pohodový předvánoční čas Vám za celou dílnu přeje Monika z DobroDíla srdce DD