ÚKLID DOMÁCNOSTÍ – STAŇTE SE I VY NAŠIM SPOKOJENÝM ZÁKAZNÍKEM

První rok fungování naší služby Úklidů domácností je za námi. V tomto období jsme zvládli otestovat v domácnostech schopnosti našich zaměstnanců s hendikepem. Zdokonalili jsme všechny procesy, a navíc jsme začali uklízet s naší ručně vyrobenou eko drogérií. 

Zajímá vás, jak takový pravidelný úklid v podání našich zaměstnanců s hendikepem vypadá? Tak právě pro vás je tu následující článek. 

PRAKTICKY O PRAVIDELNÝCH ÚKLIDECH 

Naši zaměstnanci chodí na začátku do domácností s asistentkou, která jim nastaví pracovní postup a naučí je veškeré činnosti včetně samostatné dopravy do domácnosti. Tato fáze trvá 1 až 2 měsíce s ohledem na dovednosti zaměstnance s hendikepem. Po zaškolení chodí uklízet zaměstnanec s postižením sám, pouze za přítomnosti majitele domácnosti nebo dle dohody. Díky těmto specifikům poskytujeme pouze pravidelné úklidy.

úklid domácností

SPECIFIKA PRAVIDELNÝCH ÚKLIDŮ 

Majitel domácnosti by měl být vždy přítomen pro případ nečekaných událostí, jako je výpadek proudu nebo nefunkčnost vybavení. Vše je hlavně o individuální domluvě. Tato podmínka nemusí být splněna v případě bezchybného a samostatného fungování našeho zaměstnance v dané domácnosti. Všichni majitelé domácností jsou vždy dopředu seznámeni se specifickými schopnostmi, dovednostmi a potřebami zaměstnanců. I díky tomu není v našich silách poskytovat jednorázové úklidy jako například generální úklid celého domu/bytu nebo mytí oken. 

Nově zavádíme v domácnostech úklid pomocí barevně rozlišených úklidových pomůcek, pro lepší orientaci člověka s hendikepem. To znamená že pro každou část bytu nebo domu je využívána vždy jedna barevná varianta úklidových pomůcek. 

úklid domácnosti beroun

NEJEN ČISTÁ DOMÁCNOST

Projekt pravidelných úklidů vede samozřejmě k bezprostředně viditelných výsledkům, k čisté domácnosti. Zde je možné využít i EKO produktů ze sekce DOMÁCNOST. Dále přináší i nová pracovní místa pro lidi s hendikepem a vytváří nové vztahy. Pojďte i vy poznat jak dobrými pomocníky mohou být naši zaměstnanci s mentálním hendikepem. 

Eko domácnost

Celý systém poskytování pravidelných úklidových služeb je opět pečlivě plánován s ohledem na potřeby a dovednosti lidí s mentálním hendikepem a také s ohledem na potřeby jednotlivých domácností. Jsme pyšní, že můžeme být prvním podnikem, který v našem okolí zavádí službu s podporovaným zaměstnáváním lidí s mentálním hendikepem.

 

Aktuální sazba za úklidové služby je 200 Kč/hodina.

Máte zájem o úklid domácnosti? Neváhejte nás kontaktovat!

Mirka Oktábcová
uklid@dobrodilo.cz 

Krásné dny v čisté domácnosti vám přejí mýdalři z DobroDíla srdce DD