DOBRODÍLO – VÍTĚZ CZECH SOCIAL BUSINESS AWARDS

V listopadu proběhl historicky první ročník národních cen sociálního podnikání. V Černínském paláci se vyhlašovali laureáti hned v šesti kategoriích. DobroDílo se stalo vítězem v kategorii inspirativní spolupráce a společně s firmou Lindström získalo ocenění v podobě sošky ZLATÉ VÁŽKY. Navíc, jako sociální podnik, si DobroDílo odneslo šek v hodnotě 100.000 Kč na rozvoj podniku.

 

8185

 

“Je to Obrovská pocta pro celé naše DobroDílo a cítím obrovské dojetí. Velmi děkujeme za tuto nádhernou cenu a děkujeme také firmě Lindström za spolupráci, která mezi námi vznikla. Byl to totiž ten pravý impulz k otevření textilní dílny,” vyjádřila své pocity bezprostředně po převzetí ceny ředitelka DobroDíla Dana Drnovcová.

 

8486

 

Cílem národních cen za sociální podnikání Zlatá vážka je popularizovat téma zaměstnávání hendikepovaných občanů a odměnit ty, kteří v Česku rozvíjejí, podporují a kultivují sociální podnikání. Již získání nominace znamená velký úspěch, vybíralo se totiž z více než 70ti přihlášených projektů a osobností sociálního podnikání.

 

DobroDílo společně s firmou Lindström získalo nominaci a následně i první místo v kategorii inspirativní spolupráce. Více se o této spolupráci dočtete ZDE.

 

Celou fotoreportáž ze slavnostního večera si prohlédnete ZDE.

 

 

Ocenění si velmi vážíme a ještě jednou z celého srdce DĚKUJEME!

Vaši mýdlaři z DobroDíla srdce DD