ÚKLID DOMÁCNOSTÍ - NOVÁ SLUŽBA DOBRODÍLO ÚSPĚŠNĚ PROŠLA ZKUŠEBNÍM PROVOZEM

Máme za sebou první tři měsíce pilotního projektu nové služby úklidů domácností. Jak takový úklid v podání našich zaměstnanců s hendikepem probíhá? Jaká jsou jeho specifika? A že tato služba opět přináší něco navíc? O tom všem se dočtete v následujícím článku.

PRAKTICKY O ÚKLIDECH

Naši zaměstnanci chodí na začátku do domácností s asistentkou, která jim nastaví pracovní postup a naučí je veškeré činnosti včetně samostatné dopravy do domácnosti. Tato fáze trvá 1 až 2 měsíce s ohledem na dovednosti zaměstnance s hendikepem. Po zaškolení chodí uklízet zaměstnanec s postižením sám, pouze ze přítomnosti majitele domácnosti.

úklid domácností

SPECIFIKA ÚKLIDŮ

Majitel domácnosti je vždy přítomen pro případ nečekaných událostí, jako je výpadek proudu nebo nefunkčnost vybavení. Všichni majitelé domácností jsou vždy dopředu seznámeni se specifickými schopnostmi, dovednostmi a potřebami zaměstnanců.

služba úklidů

NEJEN ČISTÁ DOMÁCNOST

Projekt úklidů vede samozřejmě k bezprostředně viditelných výsledkům, k čisté domácnosti. Zde je možné využít i EKO produktů ze sekce DOMÁCNOST. Dále přináší i nová pracovní místa pro lidi s hendikepem a vytváří nové vztahy. Pojďte i vy poznat jak dobrými pomocníky mohou být naši zaměstnanci s mentálním hendikepem. 

Eko domácnost

Celý systém poskytování úklidových služeb je opět pečlivě plánován s ohledem na potřeby a dovednosti lidí s mentálním hendikepem a také s ohledem na potřeby jednotlivých domácností. Jsme pyšní, že můžeme být prvním podnikem, který v našem okolí zavádí službu s podporovaným zaměstnáváním lidí s mentálním hendikepem.

 

Aktuální sazba za úklidové služby je 200 Kč/hodina.

Máte zájem o úklid domácnosti? Neváhejte nás kontaktovat!

Mirka Oktábcová
uklid@dobrodilo.cz 

Krásné dny v čisté domácnosti vám přejí mýdalři z DobroDíla srdce DD