FIREMNÍ DÁRKOVÉ BALÍČKY A REKLAMNÍ PŘEDMĚTY – OD NÁPADU AŽ PO REALIZACI

Jak vypadají originální firemní dárky, reklamní předměty nebo celé firemní dárkové balíčky v podání DobroDíla? Co vše umíme vyrobit a kam umístíme logo společnosti anebo jakým způsobem zkompletujeme a zabalíme ručně vyrobené, voňavé dárky? Tak nejenom o tom se dočtete v dnešním článku/přehledu realizovaných zakázek. 

 

FIREMNÍ LOGO NA MÝDLE – NEJOBLÍBENĚJŠÍ JE RAŽBA 
Brandování firemním logem je standard, se kterým se u firemních zakázek vždy počítá. Nabízíme několik variant pro umístění loga společnosti. Vybrat si můžete z umístění loga na pásku, visačku nebo samolepku. Nejoblíbenější variantou je ovšem ražba loga přímo do mýdla. Technologie ruční výroby mýdel nám dovoluje vyrazit do mýdla téměř jakýkoliv motiv. Ražba se prování pomocí kovové raznice a je možné ji “vyšperkovat” přidáním přírodního mica prášku, který ražbu zvýrazní a na mýdle působí velmi luxusně. 

 

FIREMNÍ LOGO NA OSTATNÍCH PRODUKTECH 
Svíčky, cestovní krabičky nebo keramické mýdlenky, i zde je možné umístit firemní logo. U standardního balení svíček využíváme možnost umístění loga na samolepku nebo visačku. Nově také nabízíme svíčky v luxusních skleněných obalech s dřevěným víčkem, na které je možné umístit logo pomocí laserování a to buď na dřevěné víčko nebo na samotnou skleničku.  

Logo na cestovní krabičce je umístěno pod odolnou povrchovou úpravu, která se vytváří pomocí pryskyřice. Lesklý efekt působí nadčasově a zvýrazní barevnost loga. Díky tomu vypadá cestovní krabička velmi elegantně.  

Logo společnosti lze umístit i na keramickou mýdlenku, a to opět pomocí raznice. Keramika je vždy opatřena glazurou. Logo díky tomu vynikne a váš podpis v podobě brandu vydrží téměř navěky.  

 

FIREMNÍ LOGO NA DÁRKOVÉM BALENÍ 
I na balení si necháváme záležet. V naší nabídce naleznete několik variant a velikostí papírových dárkových krabic na které umísťujeme logo pomocí papírové nebo keramické visačky s logem. Vždy volíme tu nejvhodnější pro konkrétní produkt nebo sadu výrobků. A velmi rádi zkompletujeme balíček i s dodanými komponenty, jakou jsou například víno nebo diáře. 

 

DĚKOVNÁ KARTIČKA/KOMPLIMENTKA 
Běžnou součástí každého balíčku je také děkovná kartička. Ta obdarovanému popisuje, kdo dárky vyrobil a jaký hlubší smysl dárek přináší. Zakázkově je možné děkovnou kartičku upravit o individuální text na přání.  

 

K výrobě každého reklamního nebo dárkového předmětu či balíčku přistupujeme individuálně a s maximální kreativitou se snažíme zapracovat firemní logo, identitu a firemní barvy do celkového konceptu a konečného vizuálu balíčku. Velkou výhodou je nám široké barevné spektrum mýdel, které ladí s většinou firemních barev. 

Díky praktickému využití, přírodnímu složení mýdel a mýdlových produktů, které jsou také v EKO a BIO kvalitě a díky ručnímu zpracování každého výrobku jsme přesvědčeni, že naše dárky s hlubším smyslem v šuplíku rozhodně neskončí.  

Krásný den vám přejí mýdlaři z DobroDíla srdce DD

 

PŘEHLED REALIZOVANÝCH ZAKÁZEK:

61595650

27353433

63233847

25263129

20211836

41453739

22195844

51524857