DÁREK pro každou maminku

Chtěli jsme vás potěšit, chtěli jsme vám udělat radost. A protože se nám blíží Svátek matek, rozhodli jsme se potěšit právě Vás milé maminky. Naši mýdlaři si tak pro všechny maminky, mamulky a mamči připravily dárek v podobě mýdlových srdíček.

Den matek dárky

Srdce jsme v mýdlárně zvolili protože to je symbol lásky a láska je cit který přináší hlavně radost. Proto věříme, že Vás tyhle tři malá voňavá srdíčka potěší.


A jak je získat?
Stačí jen k nákupu v košíku do pole slevový kupón zadat kód MAMINKA a jsou Vaše. A my nejen, že k nákupu přidáme dáreček, ale i celou objednávku dárkově zabalíme, tak aby bylo hned poznat, že balíček je pro tu nejlepší maminku.

Svátek matek dárky
Svátek matek se v Čechách slaví vždy druhou květnovou neděli, letos tak oslava mateřství vychází na 8. května. A protože jsou dárky k nákupu u Vás zákazníků velmi oblíbené, můžete si až do 31. května pomocí kódu MAMINKA psát o svůj dárek nejen pro všechny maminky. A nezapomeňte při svých nákupech omrknout naši novinku v sortimentu, 100% přírodní mýdla, protože jsou opravdu vymazlené!


Přeji Vám za celý tým DobroDíla hlavně pohodové dny ve zdraví a užívejte radosti se svou rodinou.
Vaše Monika