Objednali jste naše ručně vyrobená mýdla, náramky z minerálů nebo svíčky? Těšte se na krásný balíček!

Sezóna nákupu vánočních dárků je v plném proudu a ať už objednáte dárek pro sebe nebo pro maminku, babičku, kamarádku, přátele… prostě pro vaše blízké, tak vždy se můžete spolehnout na to, že vaše objednávka dorazí krásně zabalená v dárkovém balení a s osobním vzkazem.

voňavé dárky
Tím vzkazem je ručně podepsané poděkování za nákup od našich mýdlařů anebo jim může být i vaše osobní přání pro obdarované v případě, že dárek budete posílat přímo na jejich adresu.

 

A jak to celé tedy funguje?

Na našem eshopu vyberete mýdla, náramky a svíčky nebo můžete využít již připravených balíčků či dárkových poukazů, zkrátka budete nakupovat tak jak jste zvyklí. Následuje kontrola nákupního košíku, zvolení platby a dopravy a vyplnění osobních údajů v sekci Informace o vás. Na této kartě je důležité zaškrtnout pole Doručit na jinou adresu a Zadat poznámku pro prodejce. Pak už jen vyplníte potřebné údaje a napíšete osobní vzkaz.

vánoční vzkazodeslání na adresu
A to je vše! My poté vaší objednávku zabalíme do dárkového balení, převážeme provázkem a doplníme drobným keramickým dárkem, který může posloužit třeba jako ozdoba na vánoční stromeček. Takto připravený dárek vložíme do přepravní krabice s poděkováním a osobním vzkazem od vás.

 dárkový balíček

Protože, když chcete darovat něco pěkného a poslat DOBRO dál, na detailech záleží!

Užijte si nakupování stejně tak jako si my užíváme balení.
Vaše Monika z DobroDíla