Staň se naším AMBASADOREM!

Proč se stát ambasadorem DobroDíla?

Protože pak, i díky tobě, budou mít naši mýdlaři práci a s respektem k jejich hendikepu budou mít šanci na normální život. Zároveň pomůžeš šířit i naši myšlenku o sounáležitosti, propojení a vzájemné podpoře.

 

Jak se můžeš přidat?

  • Tak třeba o DobroDíle řekneš v práci a spojíš nás s vhodnou osobou z marketingu, z personálního nebo dokonce i s ředitelem. Prostě s někým, kdo rozhoduje a vybírá firemní a reklamní dárky pro obchodní partnery, zaměstnance, ale třeba i na teambuildingové akce.

 

  • Nebo jsou eventy a networkingové události běžnou součástí tvého pracovního života a máš možnost a chuť se na nich zmínit o DobroDíle? Případně nás na akcích i přímo zastoupit a prezentovat? Pokud ano, tak i to je možnost, jak udělat pořádný kus dobra.

 

  • A nakonec i sdílení, označení a reference na sociálních sítích jsou tím, co nás může posunout dál. Takže pokud jsi influencer anebo máš prostě jen chuť se přidat k našim fanouškům na Facebooku či Instagramu a aktivně sledovat, sdílet, komentovat příspěvky a psát reference ve skupinách... Tak i tímto způsobem nás podpoříš.

 

Jaké získáš výhody?

Za každé úspěšné propojení nebo prezentaci na eventu/networkingu získáš na šest měsíců 20% slevu na nákupy na našem e-shopu. Krom toho ti mýdaři připraví voňavý dárkový balíček, a pokud nám to s tvými kontakty vyjde, pozveme tě na zážitkovou návštěvu u nás v dílně.

A co se týče prezentace na sociálních sítích, rádi budeme spolupracovat formou barteru u influencerů a pro skalní fanoušky, kteří se mi ozvou klidně i do zprávy na FB/IG mám připravený dárek v podobě slevového kupónu v hodnotě -10% na celý nákup.

 

Máme připravené letáky, katalogy, dárkové i slevové poukazy. Ozvěte se na monika.poubova@dobrodilo.cz a spolu najdeme tu nejlepší cestu, jak šířit DobroDílo dál.

Podpořit naši mýdlárnu, která dává práci lidi s mentálním hendikepem je prostě velmi jednoduché. Stačí jen chuť pomáhat!


S vděčností

Monika z DobroDíla ♥

Podpisové foto 1